Aanmelden nieuwe leerling

Wanneer u van plan bent uw kind op onze school aan te melden, dan is de procedure als volgt:

1. Bij uw eerste kind maakt u een afspraak voor een informatiegesprek met de directeur van de school.
    U kunt dit doen door te bellen: 071-4081969 of te mailen naar post@brugghenschool.nl
    Tijdens het informatiegesprek vertelt de directeur u over de werkwijze van de school en over allerlei andere voor u belangrijke zaken om te weten.

2. U kunt uw kind direct opgeven en u hoort direct of er plaats is.
    De meeste ouders geven hun kind op als het twee jaar oud is.

3. U kunt ook eerst een of meerdere andere scholen bezoeken, maar als u uw kind op de Mr. J.J.L. van der Brugghenschool wilt opgeven, moet u nog een keer naar school komen om het inschrijfformulier te laten invullen en te ondertekenen. Hiervoor is de handtekening van een of beide ouders nodig.

4. U moet de volgende gegevens aanleveren:
    1. Achternaam kind
    2. Roepnaam kind
    3. Voornaam/voornamen kind
    4. Geboortedatum
    5. Geboorteplaats
    6. BSN nummer
    7. Adres
    8. Postcode en woonplaats
    9. Telefoonnummers
    10. E-mailadres
    11. Nationaliteit
    12. Kerkelijke gezindte
    13. Huisarts
    14. Medische info indien nodig
    15. Plaats van het kind in het gezin
    16. Gegevens van vader en van moeder of verzorgers

Als de woorden die zijn geschreven worden voorgelezen, komen ze nog meer tot leven.

Leerkracht onderbouw